Aktiviteettikilpailu 2024

Kerholaisten aktivoimiseksi bandille ja perinteisen eniten qsoja kerhoasemalta workkivan rinnalle on päätetty aloittaa uusi aktiviteettikilpailu. Kilpailu on erittäin leikkimielinen, joten hampaat irvessä ei tarvitse kenenkään vääntää, eikä kilpailu edes edellytä omaa asemaa, joten mahdollisuudet on pyritty saamaan kaikille tasapuoliseksi.

Kilpailuluokkia on kaksi:

1. Eniten workittuja DXCC-maita kalenterivuoden aikana.
Eli workitaan mahdollisimman monta DXCC-maata, bandista riippumatta.

2. Eniten workittuja QRA-lokaattoriruutuja kalenterivuoden aikana.
Eli workitaan mahdollisimman monta QRA-ruutua vuoden aikana, bandista riippumatta.

Voit workkia qsot omalta, kaverin tai kerhon asemalta. Tai vaikka niiltä kaikilta. Kutsumerkillä ei ole väliä kunhan operaattori on sama ja qsot on pidetty mannersuomesta, eli ei OH0 tai OJ0. Osallistuaksesi on sinun tehtävä logilistaus pidetyistä qsoista josta ilmenee: käytetty oma kutsumerkki, vasta-aseman kutsu, päivämäärä, kellonaika, bandi/mode, sekä ruutukilpailussa nelimerkkinen QRA-lokaattori. Logit mielellään jossain yleisessä formaatissa (adi, edi, cabrillo tms, mutta periaatteessa vaikka paperilogikin kelpaa. Tulokset julkaistaan viimeistään seuraavan vuoden alussa, mutta väliaika scorejakin voidaan julkaista vaikka neljännesvuosittain, jos logeja tipahtelee vuoden aikana. Omat sarjat  HF ja VHF–>UP.

Tulevat palkinnot hallituksen harkinnan mukaan, mutta hyväksyviä nyökkäyksiä ja olalle taputtelua voidaan luvata jo nyt luvata seuraavan sesongin kevätkokouksen yhteydessä.

Tarkennuksia sääntöihin voi kysellä allekirjoittaneelta ja lokeja voi toimittaa jpsuonpaa@gmail.com osoitteeseen sähköpostitse.

73 ja qso aktiiivista vuotta kaikille,

Jukka, OH3JP

© 2024 A MarketPress.com Theme