Pikkujoulut

Kerhon pikkujoulut juhlitaan kerhotalolla lauantaina 30.11.2019.

Kerho tarjoaa purtavaa ja mehua. Muiden juomien osalta elämme omavaraisesti ja -haluisesti.

Aloitellaan kello 18:00 ja valot sammuvat kello 22:00 pintaa, jolloin sopiva hetki siirtyä kaupungin humuun niin halutessaan.

Asema tietysti pidetään aktivoituna OG70AD:na ja jälleen opastusta saatavissa niin aseman käytössä ja vaikka FT8:n workkimisessa.

Tervetuloa 70 v – pikkujouluun !

OH3AD:n hallitus

Syyskokous 2019

Kerhon sääntömääräinen syyskokous pidetään keskiviikkona 20.11.2019 kello 18:30 alkaen kerhotalolla.

Laitathan kalenteriisi jo nyt varauksen.

Tervetuloa !

OH3AD hallitus

Pihan polttopuut

Keväällä talkoina teimme talven varalle puita kerhon pihalle pinoon. Syksyn sateet alkaa olla jo lähellä ja tämä kasa olisi hyvä saada katon alle suojaan. Talkoita ei järjestetä, koska kulku varastoon on kapea, joten ei siinä voi montaa olla yhtä aikaa. Toivoisimme kerholaisten kerholla käydessä ottavan aina tavoitteeksi siirtää muutaman sylillisen puuvajassa olevaan pinoon. Näin on jo puolet siirtynyt muutaman aktiivin voimin. Saa vaikka kerhoiltanakin kantaa muutaman puun…

Hallituksen puolesta.

Vesa, OH3EQY

Kerhotalon tupaatuliaiset 24.8.2019 14:00 alkaen

Hei, vanhasta kerhotilasta muutimme pois tammikuun alussa ja sen jälkeen on uuden kerhotalon ympärillä tapahtunut paljon.

Nyt kun mastokin on saatu pystyyn ja ”kalustettua” on sopiva aika pitää tupaantuliaiset ja esitellä uutta kerhotaloamme, joka luo nyt erinomaiset puitteet harrasteellemme.

Tule lauantaina 24.8. viettämään aikaa tutussa seurassa ja tutustumaan kerhotalon mahdollisuuksiin. Asema tulee olemaan käytettävissä kutsulla OG70AD tietysti koko ajan ja opastusta itse aseman käytön lisäksi saa vaikkapa FT8 workkimisesta.

Pääteasteen lisäksi kuumana on makkaragrilli ja palan painikkeeksi tarjoamme pullakahvit.

Osoitteemme on Eprantie 25, Riihimäki ( https://www.oh3ad.fi/yhteystiedot/ )

Tervetuloa mukaan

Riihimäen Kolmosen ry:n hallitus

Kerhon masto ylhäällä

Kerhon uusi masto saatiin suunnitelmien mukaisesti ylös lauantaina 20.7. Paikalla oli kymmenkunta kerholaista auttamassa erityisesti noston alkuvaiheessa, jolloin käsiä tarvittiin enemmän harusten kiinnittämiseen saakka. Nostotoiminnasta vastasi hoviammattilaisemme Timo Alastalo, jonka uudella kalustolla päästiin lähes neljänkymmenen metrin korkeuteen.

Masto on siis 36 m ja lisäputkea noin 4 metriä. Lisäputken päässä ovat 6/4 m duobander yagi ja sen alla 15 m 6 -elementtinen monobander yagi. Sen alapuolella vuorostaan 20 m 5 -elementtinen yagi ja siitä alaspäin juuri toisen haruslaakerin yläpuolella 40 m 3 -elementtinen yagi.

Ensimmäisen laakerin yläpuolella on KLM:n logperiodinen, jolla päästään WARC- bandeille.

10 m 6 -elementtinen yagi nousee alimmaiseksi noin 9 metrin korkeuteen myöhemmin.

Kaikki antennit toimivat vähintäänkin hyvin mittausten perusteella; 40 m yagin sovitusta jouduttaneen hiemaan säätämään myöhemmin.

Antennireleistys on paikallaa eli antenneja on muutaman päivän päässyt jo kokeilemaan ja erityisesti erikoiskutsu OG70AD on käynyt entistäkin paremmin kaupaksi.

Seuraavana ohjelmassa kääntömoottorin asennus ja maisemointitöitä.

Tähän mennessä projekti on kaikkiaan vaatinut satojen miestyötuntien panoksen alkaen maston ja antennien purusta ja kuljetuksesta edellisestä paikasta läheltä Lappeenrantaa.

Kerhon hallitus haluaa jo nyt kiittää projektiin osallistuneista vahvasta osallistumisesta tavoitteen saavuttamiseksi.

© 2019 A MarketPress.com Theme