SRAL 101v kesäleiri Tammelassa

SRAL 101v kesäleiri järjestetään 14.-17.7.2022 Eerikkilän Sport & Resort:ssa Tammelassa. Järjestäjänä toimii Riihimäen Kolmoset, OH3AD.

Leiri avataan torstaina kello 12:00 ja päättyy sunnuntaina. Ohjelma tulee sisältämään kiinnostavia esitelmiä, foorumeita, kirpputorin ja vapaavalintaista ham-toimintaa ystävien parissa.

Tietoja Eerikkilän urheiluopiston kattavista majoitus- ja ravintolapalveluista sekä liikunta mahdollisuuksista on saatavilla opiston www-sivustolta www.eerikkila.fi. Tarjolla on eri tasoisia hotellihuoneita, huoneistoja ryhmille ja huviloita. Majoitustilaa on paljon tarjolla halukkaille. Lisäksi on varattavissa sähköistettyjä asuntoautopaikkoja rajoitetusti. Sähköistämättömiä paikkoja karavaanareille on tarjolla. Telttailuun alue ei sovellu parhaalla tavalla, mutta siihenkin järjestetään mahdollisuus.

Eerikkilä tarjoaa täydet ruokaravintola- ja kahvilapalvelut. Lisäksi tulee käyttöön sauna- ja grillimahdollisuudet Ruostejärven rannan tuntumassa. Hintatiedot tulevat saatavilla ilmoittautumisen alkaessa 17.3.2022 kello 08:00. Ilmoittautumissivu on https://eerikkila.fi/ilmoittautuminen-sral-kesatapahtuma/ . Ilmoittautuminen ei ole pakollinen, mutta erittäin toivottavaa.

Leirimaksut

  • Leirimaksu 30 €/henkilö. Perheet 50 €. Alle 18- vuotiaat ilmaiseksi.
  • Asuntoauton sähköpaikka, 30€/vrk, ilman sähköä 20€/vrk.
  • Telttapaikka 10€ leirin ajalta. Iso teltta (joukkueteltta vast.) 20€/vrk.

Leirimaksut maksetaan ilmoittautumispisteessä leirin alkaessa (käteinen tai korttimaksu).

Eerikkilä tarjoaa loistavat ja juhlalliset puitteet kesäleirille. Eerikkilä tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet liikuntaan ja retkeilyyn lähialueilla.

Tervetuloa viihtymään hami-kansan pariin. Nyt kaikki liikkeelle, kun pidetään SRAL:n 101v juhlaleiriä ja kolmet kesäleirit samalla kertaa😊

Kesäleirin ohjelma tiedotetaan myöhemmin. Halukkuuksista esitelmän pitämiseen, kaupallisten esittelypaikkojen varauksia ja muita tiedusteluja itse leiriä koskien voi lähettää osoitteeseen OH3AD@outlook.com.

Eerikkilän yhteystiedot ovat:
Eerikkilä Sport & Outdoor Resort
Urheiluopistontie 138
31370 Eerikkilä (Tammela)
p. 0201 108 222
www.eerikkila.fi

Kesäleiriterveisin OH3AD hallitus

© 2024 A MarketPress.com Theme