Syyspäivät 2020

SRAL Syyspäivät Riihimäellä 14.11.2020

DSC03901

SRAL:n Syyspäivät 2020 pidetään Riihimäellä lauantaina 14.11.2020, ovet aukeavat klo 09:00. Tilaisuuden järjestävät Riihimäen Kolmoset ry, OH3AD. Paikkana on aiemmilta vuosilta poiketen Hämeen ammattikorkeakoulun tilat (Riihimäen kampus). Rakennuksen osoite on Kaartokatu 2, Riihimäki, lähialueen kartta löytyy sivun lopusta. Oppilaitosrakennus sijaitsee Sakonkadun ja Kaartokadun välissä. Autojen reitti oppilaitokselle on opastettu SRAL-viitoilla. Pysäköintipaikkoja on runsaasti rakennuksen sivulla ja lähelle pääsisäänkäyntiä on varattu muutama paikka invapysäköintiin asianmukaisen luvan omaaville. Riihimäki sijaitsee pääradan varrella, joten rautateitse on helppo tulla niin lähi- kuin pikajunilla. Rautatieaseman vierellä on myös linja-autoasemamme. Rautatieaseman edestä pääsee kätevästi kokouspaikalle vaikka taksilla (noin 1.5 km).

Koko tapahtumassa maksuvälineenä käy vain käteinen raha – siis setelit ja kolikot.

Osallistumismaksut

Aikuinen: € 10, pariskunta / perhe € 15, alle 18-vuotiaat maksutta

Ohjelma

09:00  Ovet avautuvat ja kirpputori aukeaa 

09:30  OH3AD:n terveydys, Jukka Tamminen, OH3OJ

OHJELMAOSUUS TÄYDENTYY  MYÖHEMMIN

12:00 Hallituksen kyselytunti

12:45 SRAL 100 vuotta 2021, Merja Koivaara, OH1EG 

15:00 SRAL:n kokoukseen ilmottautuminen alkaa

15:00 Kirpputori sulkeutuu

15:50 Arpajaisten pääpalkinnon arvonta

16:00 Syyskokous alkaa ja kirpputori sulkeutuu

Arpajaiset

Syyspäivätapahtumassa järjestetään myös perinteiset tavara-arpajaiset. Palkintoina on radioamatööriaiheisia ja myös yleishyödyllisiä tarvikkeita yllätyksiä unohtamatta. OH3AD myy arpoja tilaisuudessa klo 09.30 – 15.00 välisen ajan. Pääpalkinto arvotaan klo 15.50 auditoriossa. Muiden palkintojen osalta saat jo arvan valittuasi tietää mahdollisen voittosi ja lunastaa sen välittömästi arpajaispisteestä. Arpasi osallistuu kahteen arvontaan eli pika-arvonnan lisäksi myös pääpalkinnon arvontaan; älä siis hävitä lipukettasi ennen pääpalkinnon arvontaa. Pääpalkinto on tällä kertaa: 

Kirpputori

Kevätpäivässä toimii jälleen OH3AD:n toteuttamana ilmainen kirpputori. Myytävä radioamatööriaiheinen kirpputoritavara on merkittävä paperilapulla, jossa on tieto myyjästä, tuotteen kuvaus, ja hinta. Kirpputorin valvojat rahastavat tuotteet. Päivän lopuksi myyjä voi noutaa rahansa ja myymättömät tuotteensa kirpputorin valvojilta. Kirpputori on auki 09:00 – 15:00; myymättömät tavarat on siis nodettava pois ennen 15:00. 

Valvonnasta huolimatta kaikki vastuu myytävän tuotteen osalta, esimerkiksi katoamis- tai rikkoutumistilanteissa, on tuotteensa myyntiin asettaneella myyjällä, ei kevätpäivätapahtuman järjestäjällä.

Jos kirpputoritavaran merkitseminen on liian työlästä, tarjolla on SER-lava, jossa tavaravaihto on vapaamuotoista ja ”myymättömät” tavarat voi jättää sinne.

Kirpputoriin liittyviin kysymyksiin vastaavat Riihimäen kolmosten osalta Jukka Tamminen, OH3OJ ja Kai Piho, OH3GLY, (omakutsuosoitteet toimivat).

Kaupalliset toimijat

Kaupallisen myyntinäyttelypaikan haluavia yrityksiä pyydetään pikimmiten ottamaan yhteyttä Jorma Heinoseen, OH3EX, oh3ex@sral.fi , puh. 045 634 2809. Varaamme tarvittavan määrän myyntipöytia varasusten perusteella. Myyntiaika 09:00 – 15:00. 

QSL-toimiston keräyspiste

Lähteviä QSL- kortteja voi tuoda toimitettavaksi edelleen kerhomme pyörittämään SRAL:n QSL -toimistoon. Korttien keräyspiste löytyy pääsisäänkäynnin välittömästä läheisyydessä. Pakkaathan kortit riittävän hyvin kestämään kuljetuksen ja korttien lajittelu tietysti QSL- toimiston normaalin lajitteluohjeistuksen mukaan. Lajitteluohjeet

Ruokailumahdollisuudet

Tapahtumassa on tarjolla kahia / teetä, muita virvokkeita, sämpylää ja kevyttä lounasta (keitto).

Korona

Seuraathan viranomaisen määräyksiä ja suosituksia koronan osalta esimerkiksi maskin käytön osalta. Syyspäivillä on käsienpesumahdollisuudet vessoissa ja käsien desifiointipulloja runsaasti tilan eri paikoissa. Hyödynnetään tila mahdollisimman hyvin pitäen etäisyyssuositukset mielessä niin aulatiloissa kuin auditoriossakin. Päivitämme sivulle kun ajankohdan rajoitukset ovat tiedossa.

Infoa

  • Lähin pakkiautomaatti löytyy osoitteesta Lopentie 22 (S-Marketin seinästä) noin 5 min kävelymatkan päässä kokoustilasta

Majoittuminen Riihimäellä

Pitkämatkalaisille majoitusta Riihimäellä on tarjolla keskustan kahdessa lähellä toisiaan olevassa hotellissa sekä välittömästi kaupungin sivulla olevalla Lempivaaran leirintäalueella.

Teatterihotelli Riihimäki, teatterihotelli.fi puh. 0100 7721 

Hotelli Seurahuone, seurahuone.fi puh. (019) 716 270

Lempivaara Holiday, lempivaara.fi  puh. (019) 719 200

Muuta nähtävää

Jos muita perheenjäseniä ei radiotoiminta kiinnosta ainakaan koko päivän osalta niin kaupunkialueelta löytyy muuta tutkittavaa mm.

Suomen Lasimuseo www.suomenlasimuseo.fi

Suomen Metsästysmuseo www.metsastysmuseo.fi

Riihimäen taidemuseo www.riihimaentaidemuseo.fi

Riihimäen kaupunginmuseo www.riihimaenkaupunginmuseo.fi

HopLop www.hoplop.fi

Kauppakeskus Atomi www.kauppakeskusatomi.fi

© 2020 A MarketPress.com Theme