Reino, OH3MA

SRAL palkitsi Reinon Lindellin palkinnolla kevätkokouksessa 2023. Allaoleva lainaus SRAL:n sivuilta on hyvä kiteytys:

Reino, OH3MA, on pitkän linjan tekniikan osaaja ja radioamatööri. Hänen erinomainen radiotekninen pätevyytensä on tullut tunnetuksi OH -radioamatöörien keskuudessa. Hän on toiminut tekniikan Elmerinä OH3AD:n ja laajemmin koko OH-radioamatööriperheen osalta muun muassa ottamalla aktiivisesti osaa keskustelupalstoilla teknisten ongelmien ratkaisemiseen.

Hän on myös jatkuvasti ollut edistämässä radioamatöörien teknistä osaamista osallistuen aktiivisesti uusien radioamatöörien kouluttamiseen ja opastamiseen. Hän esitelmöi mielellään teknisistä aiheista ja kirjoittaa usein artikkeleita kerholehteen muun muassa antenneista ja digitaalisista lähetemuodoista. Monet kerholla käytössä olevista teknisistä ratkaisuista ovat Reiskan käsialaa. Teknisessä asiantuntemuksessa hänen osaamisensa on laajalti tunnettua ja tunnustettua.”

Riihimäen Kolmosissa Reino on vaikuttanut pitkää  mm. useampia vuosia hallituksen jäsenenä ja sihteerinä. Moniin ongelmiin onkin löytynyt vastaukset ja ratkaisut tarvittaessa ja ”kaupantekijäisiksi” perusteellinen selvitys taustoista. Reino on jakanut tietämystään mm. lukemattomilla kirjoituksilla Rixun Kolmoset -lehtiseen, joihin voit tutustua lähemmin ao. linkin kautta

 

Total Page Visits: 746 - Today Page Visits: 2

© 2024 A MarketPress.com Theme