Räyskälä 2020

16. – 19.7.2020 tuloillaan …

Räyskälä 2020 – Kesäleirilegenda jatkuu!

Lopen Räyskälän lentokentän ympäristö on tuttu monille radioamatööreille, joko varusmiespalvelusajan muistoina tai SRAL ry:n kesäleireiltä, useille jopa molemmista. Riihimäen kolmoset Ry, OH3AD, järjesti ensimmäinen SRAL:n leirin Räyskälässä vuonna 1975 ja siitä jatkumona aina 10 vuoden välein, kunnes yleisön pyynnöstä myös ”välivuonna” viiden vuoden järjestämisväliin siirtyen 2010 kokoonnuttiin taas yhteen Räyskälässä. Räyskälässä on kesäleiritelty SRAL Ry:n jäseniä siis jo 1975, 1985, 1995, 2010, 2015 ja nyt menemme kohti uutta vuosikymmentä. 

SRAL Ry on myöntänyt kerhollemme järjestelyoikeudet tällä uudella vuosikymmenellä kesäleirille, siis ”välivuonna 2020”, ajalle 16. – 19.7.2020. Tällä kertaa kesäleirin usein kiistely päällekkäisyys IARU HF World Championship -kilpailun kanssa vältettiin tarkoituksella, jotta myös vannoutuneilla kisamiehillä olisi mahdollisuus suunnistaa männikön siimekseen tapaamaan rauhallisesti nykyisiä ja tulevia tuttuja ilman IARU-kontestikiireitä.

Räyskälässä palataan aina lähemmäs leirielämän juuria, jossa karummat olosuhteet jalostavat mielen ja tapahtumat sille kuuluisalle ”next levelille”. Muisteluissa Räyskälä ja sen tarinat nousevat niin usein esille, että jotain taikaa tuo metsäinen kangasmaasto, järvimaisemat, lentokenttä ja maastossa iltaisin kohdattavat hamiveljet aina synnyttävät leirivieraiden mielissä leirien jälkeisinä vuosinakin.

Tämän kesäleirin ohjelmasta tulee jälleen monipuolinen, josta jokaiselle löytyy seurattavaa ja toivottavasti myös uutta iloista opittavaa pienimuotoisen viihteen lomassa. Tapahtumat keskittyvät Johtola-rakennuksen ympäristöön, jonka viereiselle kentälle herää jälleen perinteinen kokousteltta. Haluamme kantaa kortemme kekoon myös kierrätyksen osalta, joten kirpputori tulee jälleen tarjolle maksuttomana versiona sekä SER-vaihtopiste kuuluvat leirin tarjontaan. Aluetta hallinnoivalle Panssariprikaatille on myös laitettu toiveita saada maastoon esille myös raskaampaa kalustoa. Tuli raskaampaa kalustoa tai ei, kesäleirillä on tiedossa mielenkiintoiset radioamatööriasemat leirikävijöiden käyttöön, remote-workkimisen ja etenemismuotojen kokeilujen osalta.

Alueen varsin rajalliset kiinteät majoitusmahdollisuudet tulevat myyntiin kesäkuussa ja niden myyntiajankohdasta tiedotetaan erikseen.  Jos haluat jo nyt varmistaa esim. hotellihuoneen, löytyvät lähimmät mahdollisuudet Riihimäeltä, Forssasta ja Hyvinkäältä. 

Kesäleirin valmistelut ovat alkaneet ja lisää materiaalia ja tietoa ilmestyy Radioamatööri-lehdessä, Liiton bulletiineissa ja leirin järjestävän kerhon kotisivulla www.oh3ad.fi kesää kohti edettäessä. 

Käytätpä paperipohjaista tai sähköisempää kalenteria, niin merkintä ”Räyskälä 2020” kannattaa nyt laittaa ajankohtaan 16. – 19.7.2020 – Tervetuloa vieraaksemme!

73! Riihimäen Kolmoset Ry, OH3AD

 
Total Page Visits: 1860 - Today Page Visits: 1

© 2024 A MarketPress.com Theme